februari 2023 –

Het projectteam Odijk komt al aardig op stoom en we zien dat de bouw van ons nieuwe kinderdagverblijf in Het Burgje gestaag vordert. Bouwonderneming Osnabrugge is bezig met het voorbereiden van het leidingenwerk en het afronden van het metselwerk.

Als projectteam zijn we druk met de inrichting van de groepen, de kleurkeuzes en de meubels. Dat laatste is urgent, want wát een lange levertijd op meubels! We moeten nu bestellen om tafels, stoelen, bedden, boxen en aankleedmeubels op tijd in huis te hebben.

Inkijkje
Dorien, interieurspecialist bij Mama Mia, heeft haar ideeën uitgewerkt op plattegronden en er mooie sfeerbeelden bij gemaakt. HIER vind je een klein inkijkje met moodboard, meubel ideeën, behang en kleurkeuzes. Een warme huiselijke uitstraling, met veel hout en natuurlijke printjes, goed passend bij de omgeving en boerderij Het Burgje

Wat ons nog meer bezighoudt
Natuurlijk de personeelswerving! Overal zijn de geluiden hoorbaar … het aantal opvangplekken voor kinderen hangt af van het aantal beschikbare medewerkers en die zijn heel lastig te vinden op dit moment. Echt een puzzel voor nú en de komende maanden!

Hartelijke groet!
Projectteam Het Burgje – Odijk