De gezichten achter Mama Mia

Wie zijn wij? Margriet & Marlies zijn de gezichten achter Mama Mia. In 1990 liepen ze tegen het probleem aan dat er geen kinderdagverblijf was. En dat terwijl beiden als moeder van drie jonge kinderen graag wilden blijven werken. Daarom startten ze samen met een aantal gelijkgestemde vrouwen een kinderdagverblijf in hun eigen dorp. Een kleine 10 jaar later vatten ze het plan op een eigen kinderopvangorganisatie te beginnen. In september 1999 openden Mama Mia een kinderdagverblijf in Amersfoort, in 2003 die in Bunnik en 2023 verwachten we de opening in Odijk.

Wie zijn onze locatiemanager?

Judith Roeleveld (Amersfoort) is locatiemanager: het eerste aanspreekpunt voor ouders en medewerkers. Zij is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken van het kinderdagverblijf. Judith geeft daarnaast op een professionele, persoonlijke manier leiding aan hun eigen team van pedagogisch medewerkers.

Wie zijn onze locatiemanager?

Judith Roeleveld (Amersfoort) is locatiemanager: het eerste aanspreekpunt voor ouders en medewerkers. Zij is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken van het kinderdagverblijf. Judith geeft daarnaast op een professionele, persoonlijke manier leiding aan hun eigen team van pedagogisch medewerkers.

medewerker kinderopvang Amersfoort Hoefkwartier

Onze pedagogisch medewerkers

Onze teams bestaan uit zéér ervaren pedagogisch medewerkers waarvan sommigen al jaren bij ons werken. Zij zijn betrokken en vakbekwaam, en hebben een grote liefde voor hun vak. Ze dragen daarmee bij aan een huiselijke en veilige omgeving voor de kinderen. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Zodat ze elke dag weer op een deskundige en liefdevolle manier voor de kinderen en jullie als ouders kunnen klaarstaan. Als iemand van ons team er niet is vanwege ziekte of vakantie, wordt zij altijd vervangen door een vaste medewerker met een bekend gezicht. Dat is wel zo fijn!

medewerker kinderopvang Amersfoort Hoefkwartier

Onze pedagogisch medewerkers

Onze teams bij onze kinderdagverblijf in Amersfoort, Bunnik en straks ook Odijk bestaan uit zéér ervaren pedagogisch medewerkers waarvan sommigen al jaren bij ons werken. Zij zijn betrokken en vakbekwaam, en hebben een grote liefde voor hun vak. Ze dragen daarmee bij aan een huiselijke en veilige omgeving voor de kinderen. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Zodat ze elke dag weer op een deskundige en liefdevolle manier voor de kinderen en jullie als ouders kunnen klaarstaan. Als iemand van ons team er niet is vanwege ziekte of vakantie, wordt zij altijd vervangen door een vaste medewerker met een bekend gezicht. Dat is wel zo fijn!

Amersfoort

Judith Roeleveld werkt sinds 2019 bij Mama Mia in Amersfoort. Rust, structuur en persoonlijk contact met ouders, kinderen en het team zijn haar grote kracht. Ze denkt mee met ouders zodat de opvang aansluit bij de thuissituatie. En voor vragen kun je altijd bij haar binnenlopen of even bellen. Ze is een duidelijke en stabiele factor voor het team. En heeft altijd even tijd voor een praatje met de kinderen. Dat alles maakt dat ze een positieve uitstraling geeft aan Mama Mia kinderopvang.

Bunnik & Odijk

Maaike de Ligt werkt sinds 2023 bij Mama Mia in Bunnik en Odijk. Ze vind een fijne sfeer, persoonlijk contact en open communicatie erg belangrijk. Ik verdeel niet alleen mijn aandacht tussen 2 locaties maar ben ook vaak op de groepen te vinden, zo leer ik kinderen en pedagogisch medewerkers goed kennen en kunnen we samen bouwen aan Mama Mia kinderopvang. Mocht jij op een van onze locaties zijn, waai gerust een keer binnen!

Rondleiding

Hoe ziet een kinderdagverblijf eruit?
Kom gerust een kijkje bij ons nemen!
Maak een afspraak in een van onze locaties of laat je gegevens achter op het formulier.

Veel gestelde vragen

Wat neem ik mee naar het kinderdagverblijf?

Het is fijn als jouw kindje zich veilig en vertrouwd voelt met zijn eigen knuffel, speen en in de Mama Mia tas neem je wat extra kleding mee voor ongelukjes, maar in de zomer zit daar misschien ook wel een zwembroek of bij flinke regenbuien laarzen in. Flesvoeding,  luiers en eten regelen wij. Geef je borstvoeding? Neem het gerust mee, we hebben plek in de vriezer of koelkast, net wat jij gewent bent. </ p>

Hoe laat kan ik mijn kinderen brengen?

Onze kinderdagverblijven in Amersfoort en Bunnik zijn beide open vanaf 7.30 uur. Je kan al heel vroeg beginnen, maar je mag ook later brengen zodat je na de file kan gaan rijden. Wel is het fijn om samen met alle kinderen de dag te beginnen en dat doen we rond 9.30 uur, wel zo gezellig als jou kindje daar ook bij is. </ p>

Hoe vaak spelen kinderen buiten?

Bij de kinderopvang van Mama Mia Amersfoort en Bunnik gaan we minimaal 1 keer per dag een uur naar buiten ook de hele kleintjes. Is je kind wat ouder gaat hij zeker vaker, ook met regen!  </ p>

Ik heb een vraag


    Ik heb een vraag