Wat kost kinderopvang?

Als ouder wil je werk en opvang op een ontspannen manier combineren. Daarom kun je bij ons terecht voor kinderopvang op hele. De kinderopvang is inclusief luiers, flesvoeding, lunch, een warme maaltijd, veel groente en fruit. Maar wat kost een kinderdagverblijf nou echt?
De Mama Mia kinderopvang rekentool kan jullie netto kosten eenvoudig uitrekenen.

Tegemoetkoming in de kinderopvangkosten

Als je gebruik maakt van onze kinderopvang, heb je recht op kinderopvangtoeslag. Dit is een tegemoetkoming van de overheid in de kinderopvangkosten. Hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt, hangt af van jullie persoonlijke situatie. Op basis van het gezamenlijk inkomen, de opvanguren per maand en de uurprijs berekent de Belastingdienst de hoogte van jullie Kinderopvangtoeslag.  Je moet de toeslag zelf aanvragen via de website van de Belastingdienst. Hiervoor heb je een DigiD nodig.

De rekentool

Om jullie een idee te geven wat de netto kosten per maand zijn, is er voor kinderopvang bij Mama Mia een rekentool ontwikkeld. In de rekentool geef je aan hoeveel opvang je af gaat nemen, de hoogte van het inkomen dat jullie samen hebben en het aantal uren van de ouder die het minst werkt. Binnen een paar seconden zie je de netto kosten voor de opvang van jouw kind.

Rondleiding

Hoe ziet een kinderdagverblijf eruit?
Kom gerust een kijkje bij ons nemen!
Maak een afspraak in een van onze locaties of laat je gegevens achter in het formulier.

Veel gestelde vragen

Wat beleeft mijn kind op een dag?

Iedere ouder is benieuwd wat zijn kind beleeft bij Mama Mia. Daarom hebben wij de MijnMamaMia-app: hierin delen onze medewerkers foto’s en verhaaltjes over wat je kind gedaan heeft die dag. Je kan via de app ook altijd even een berichtje sturen of ontvangen. Heel handig, alles op één plek.

Waar kan ik een review plaatsen voor Mama Mia kinderopvang?

Dat kan via Google en onze Facebook-pagina’s (Amersfoort en Bunnik) Maar we vinden het ook leuk om een quote op onze website te plaatsen. Stuur dan een mailtje naar info@mamamia.nl

www.google.com > zoeken op Mama Mia kinderopvang
Amersfoort             www.facebook.com/MamaMiaKinderopvang/
Bunnik                    www.facebook.com/MamaMiakinderopvangBunnik/

Vindt mijn kind een kinderdagverblijf wel leuk?

We weten zeker dat ook jouw kind het fijn en leuk vindt bij Mama Mia kinderopvang, want we werken met vaste gezichten en een herkenbaar dagritme. Ook creëren we een veilige omgeving en zorgen we voor passende uitdaging voor álle leeftijden.

Ik heb een vraag


    Ik heb een vraag